7. mednarodna konferenca o razvoju industrijskega inženiringa: PRILOŽNOSTI, POTENCIALI IN IZZIVI

24. in 25. november 2022, Terme Šmarješke Toplice

Konferenca uveljavlja prakso sodelovanja med gospodarstvom, raziskovalnimi in izobraževalnimi organizacijami. Osnovni cilj konference je zagotavljanje razvojnih tendenc z dejanskimi potrebami po kadrih v tehnoloških in industrijskih panogah. Zaradi novih potreb trga dela, gospodarskega razvoja in konkurenčnosti podjetij se organizacije soočajo z izzivi, ki se jim danes ni mogoče izogniti.

V okviru tematskih sklopov se konference udeležujejo strokovnjaki iz Slovenije in tujine, iz gospodarstva, univerz oziroma visokošolskih zavodov, inštitutov ter druga strokovna javnost.

V prepričanju, da se bomo skupaj soočili s priložnostmi, potenciali in izzivi sodobne industrije ter trajnostnega gospodarstva, vas vljudno vabimo na 7. mednarodno konferenco o razvoju industrijskega inženiringa, ki bo letos prvič potekala v idiličnih Termah Šmarješke Toplice.

Prvi dan konference, 24. novembra 2022, bo namenjen širjenju novih praks s področja zelenega krožnega gospodarstva. Drugi dan, 25. novembra 2022, bomo posvetili trajnostnemu vidiku industrijskega inženiringa.

Prijave potekajo preko spletnega obrazca. Informacije in navodila za pripravo povzetka so dostopne na spletni strani konference.

Rok za oddajo prispevka je do 15.9.2022!

Vljudno vabljeni!

mag. Iris Fink Grubačević, dekanja
Fakulteta za industrijski inženiring Novo mesto

Piškotek

Na našem spletnem mestu za zagotavljanje najboljše uporabniške izkušnje uporabljamo piškotke. Preberi več